Theatergroep Mooi Weer bestaat al meer dan 15 jaar.

Tot januari 2017 was pianist en acteur Camiel Verhoeven de artistiek leider, inspirator en bevlogen manager van Mooi Weer. Helaas overleed hij in januari 2017 veel te jong na een slopende ziekte. Zijn grote wens was dat theatergroep Mooi Weer door zou gaan: dankzij de inzet van de andere spelers is dit gelukt! Graag stellen we ons even aan u voor.


Irene van der Aart (1967) is al jaren werkzaam als actrice, zangeres en presentatrice. Al sinds de oprichting is ze verbonden aan Theatergroep Mooi Weer. Daarnaast maakt ze jeugdvoorstellingen met theatergroep ZieZus en staat zij solo op de planken als cabaretière met haar cabaretvoorstellingen ‘De Boer Op’ en ‘Aanmodderen.’
Naast haar werkzaamheden als uitvoerend artiest is Irene columnist voor dagblad  ‘De Gelderlander.’
www.irenevanderaart.nl.

Willeke Heijstee won in 2007 de finale van het televisie programma Una Voce Particolare  met Ernst Daniel Smit.  In oktober 2010 was ze solist met Ernst Daniel Smit, Noortje Herlaar en Dave ten Kate in het ere-concert voor de componist Sondheim met het Metropole Orkest in Vredenburg Utrecht. Sinds 2008 is ze ook werkzaam bij Theatergroep Mooi Weer. Willeke is een een klassiek geschoolde zangeres, maar heeft zich over de jaren vele zangstijlen eigen gemaakt waarbij kleinkunst één van haar favorieten is.
www.willekezingt.nl

Timo van den Heuvel (1975) is sinds 2017 betrokken bij Mooi Weer. In januari 2018 heeft hij het management op zich genomen. Timo is al meer dan 20 jaar actief als muzikant en theatermaker. Naast de verantwoording voor theatergroep Mooi Weer maakt hij taal-, jeugd- en straattheater. Ook schrijft en componeert hij kinderliedjes en theatermuziek. Zijn passie voor pianospelen loopt als een rode draad door zijn theaterwerk heen.
www.relacts.nl