Theatergroep Mooi Weer is onderdeel van Relacts! muziek- en theaterproducties | KvK nr. 18048528 | www.relacts.nl

Home Voorstellingen Over ons Reacties Tarieven Contact

Irene van der Aart werkt al geruime tijd als actrice, cabaretière, zangeres en presentatrice. Ze speelt haar eigen jeugdvoorstellingen samen met Hannah Borst , zingt en speelt voorstellingen voor senioren in Theatergroep Mooi Weer en maakt cabaret op maat.

Sinds 2003 verdeelt ze haar tijd tussen Amsterdam en de Achterhoek, waar haar partner veehouder is. Ze schrijft over haar ervaringen op de boerderij en de verschillen tussen stad en platteland voor dagblad De Gelderlander en het tijdschrift Naober.Willeke Heijstee is een klassiek geschoolde zangeres, die zich over de jaren vele zangstijlen eigen gemaakt heeft waarbij kleinkunst één van haar favorieten is.


In 2007 won ze de finale van het televisie programma Una Voce Particolare  met Ernst Daniel Smit.  In oktober 2010 was ze solist met Ernst Daniel Smit, Noortje Herlaar en Dave ten Kate in het ere-concert voor de componist Sondheim met het Metropole Orkest in Vredenburg Utrecht. Dit programma werd live op de radio uitgezonden. Sinds 2008 is ze ook werkzaam bij Theatergroep Mooi Weer, daarnaast heeft ze haar eigen soloprogramma’s als Willeke Zingt.


Theatergroep Mooi Weer is onderdeel van Relacts! muziek- en theaterdproducties | KvK nr. 18048528 | www.relacts.nl

Timo van den Heuvel begon op zijn vierde jaar met piano spelen en is daar nooit meer mee gestopt. Tijdens het volgen van de Pabo schreef hij zijn eerste theatervoorstelling en kort daarna startte hij zijn eigen theaterbedrijf. Timo zingt en speelt in zijn eigen jeugdtheater-voorstellingen, theater voor nieuwkomers en is sinds 2017 het vaste gezicht van theatergroep Mooi Weer.

Aukje Kerkhof woont samen met haar man, dochter en kater Nikki en poes Jos in een doorzonwoning in Arnhem. Ze werkt als ZZP’er in de theater en muziekwereld en is daarnaast actief als vormgeefster. Als veelzijdig zangeres is ze al jarenlang betrokken bij theatergroep Mooi Weer.

Theatergroep Mooi Weer wordt gevormd door vier enthousiaste professionals uit de muziek- en theaterwereld. Alle vier hebben ze een warm hart voor ouderen en vinden ze het een voorrecht om voor hen op te mogen treden. De voorstellingen worden altijd in duo’s verzorgd: Eén pianist/acteur samen met een zangeres/actrice. Graag stellen wij ons even aan u voor:

Home Voorstellingen Over ons Reacties tarieven Contact